Projectsupport

Projectsupport

Sinds 1 januari 2011 heeft Safelines BV de afdeling Projectsupport opgericht. Onder deze afdeling zijn alle functies voor de ontwerp-, voorbereidings- en uitvoeringsfase onder gebracht. Met deze bundeling zal Safelines BV u nog beter van dienst kunnen zijn.
 
Bij ondersteuning in de voorbereidende fase van uw project kunt u denken aan (technische)werkvoorbereiders, projectorganisatoren, projectleiders en V&G coördinatoren. In de uitvoering kan o.a. ondersteuning geleverd worden in de vorm van een Borger Veilige Berijdbaarheid,  bouwcoördinatie en/of procesleiding eventueel in combinatie met ons logistieke bewakingssysteem Track & Trace.
 
Om ook bij design & construct bestekken van dienst te zijn beschikt Safelines BV ook over de functie VGCO, zodat er zelfs in de ontwerpfase al over de veilige uitvoering van uw project nagedacht kan worden.
 
Uw managementsysteem opzetten of verbeteren?
 
Safelines BV ziet het opzetten of verbeteren van uw managementsysteem ook als een project, en heeft daarom deze dienst geschaard onder de afdeling Projectsupport. Zo kan Safelines BV u ondersteunen bij het behalen van diverse certificaten. Ons personeel heeft ruime ervaring met systemen als ISO9001, VCA, VCU, BTR, de certificatieregeling voor personeelstellers of werkplekbeveiligingsbedrijven en het verkrijgen van goedkeuring van Inspectie Verkeer en Waterstaat voor het leveren van personeel in de railinfra. De medewerkers die u tijdens deze trajecten ondersteunen zijn veiligheidskundige en hebben een brede veiligheidstechnische achtergrond op zowel het gebied van Arbo- als Spoorwegveiligheid.
 
Mede doordat ISO9001, VCA en VCU niet gerelateerd zijn aan de spoorbranche kunnen wij ook buiten onze branche ondersteuning leveren. Ook het opstellen van een bedrijfs RI&E behoort tot de vele mogelijkheden.

In control: Overzicht

Safelines creëert overzicht over de verschillende werkplekken door diverse middelen in te zetten. Middels overzichtsbeelden van camera’s kan de LWB zijn gebied... Lees meer

In control: Controle

Controle is een sleutelaspect als men het heeft over veiligheid. Safelines heeft inzicht in de middelen die zijn ingezet. Of dit nu een ZKL, Sein 513 of een... Lees meer

In control: Inzicht


Naast overzicht en controle van middelen is inzicht een belangrijk aspect om het totaalplaatje kloppend te maken. Door de inzet van bijvoorbeeld Track and... Lees meer

Log in