Werkplekken voor de railinfra veilig maken sinds 2005.
Maandag – Vrijdag

07:00 - 17:00

073-648 7000

info@safelines.nl

Spoorstraat 2

5241EG Rosmalen

Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Vervolg Stijgpunt Amstel

Vervolg Stijgpunt Amstel

De draad is weer opgepakt voor het realiseren van het stijgpunt op station Amstel. Men is hier volop aan de slag zodat het perron voor reizigers beter bereikbaar is: via een passage onder het spoor. De komende tijd werken we regelmatig samen met Strukton om een aantal voornachten te realiseren, zowel op ProRail als op GVB sporen. Na deze voornachten staat er opnieuw een ‘Tijdelijke Buitengebruikname’ op ons te wachten welke wij van A tot Z mogen begeleiden.

We zijn blij dat we mee mogen werken aan zo’n mooi project!

Vacatures